Contact

Heeft u een specifieke vraag? Wellicht staat u vraag hieronder al bij veel gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Dan staan wij voor u klaar op info@bobbelhome.com. Wij trachten om elke vraag zo snel en uitgebreid mogelijk voor u te beantwoorden.

 

Veel gestelde vragen over onze industriële meubels

Wat is de status van mijn bestelling?

U kunt de status van uw bestelling controleren met de Track & Trace code die u kort voor verzending heeft ontvangen. Deze code is terug te vinden in de mail van Bobbel Home aan u.

 

Ik heb geen track and trace ontvangen, wat nu?

Het kan voorkomen dat er geen track and trace verstuurd wordt door de vervoerder. Natuurlijk kunnen we u helpen om dit op te lossen. 

Voordat u ons gaat mailen, vragen we altijd om eerst uw spambox te bekijken. Het belandt vaak in deze box, aangezien het een automatisch bericht betreft.

Heeft u het niet in uw spambox ontvangen? Dan kan het zijn dat de uiterlijke leverdatum van uw bestelling verder in de toekomst ligt, en deze nog zal worden toegezonden. 

Mocht u meer informatie willen over de levering van uw product? U mag altijd uw ordernummer of bestelnummer naar info@bobbelhome.com sturen en we zullen u verder helpen.

 

Wat zijn de levertijden?

Leveringen binnen Nederland worden door PostNL/DPD/DHL of GLS bezorgd. Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis. Tenzij anders aangegeven, soms versturen partners ook onze goederen en hier kunnen andere levertijden aan vast zitten. Maar geen zorgen het product komt altijd snel uw kant op!

Wij streven ernaar om uw producten binnen 24-72 uur na ontvangst van uw betaling te versturen. Het kan echter voorkomen dat een product (tijdelijk) niet voorradig is / of bij onze leverancier op stock ligt. In dat geval leveren we het product maximaal 10 werkdagen nadat uw betaling is ontvangen.

 

Ik heb een probleem met mijn bestelling of ontvangen producten. Wat kan ik doen?

Wij vinden het vervelend als u een klacht heeft over onze producten en/of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen vragen wij u om binnen 10 dagen contact op te nemen met Parya B.V.

Dit kan u doen door naar het emailadres: info@bobbelhome.com te mailen, of te bellen naar het telefoonnummer 033-4700700.

 

Ik wil graag mijn bestelling retourneren, waar kan ik mijn retourformulier vinden?

Spijt van uw aankoop? Dat kan gebeuren. De meeste producten kunnen binnen 30 dagen geretourneerd worden. We verzoeken u om uw ordernummer en naam naar info@bobbelhome.com te mailen. We zullen een retourlabel voor u aanmaken zodat u binnen no time uw bestelling terug kunt sturen.

 

Let op: Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle 

afhandeling van uw klacht dient u een kopie van de factuur meegestuurd te worden.

Kan ik telefonisch een bestelling plaatsen?

Helaas is dit niet mogelijk, omdat al onze bestellingen automatisch worden verwerkt. U kunt uw bestelling plaatsen via onze webshop. Heeft u vragen over een product? Mail ons naar homebobbel@gmail.com. Onze collega’s zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Ik heb een btw factuur nodig, hoe kom ik hieraan?

Heeft u een BTW factuur nodig? Dan hebben we de volgende gegevens van u nodig.

  1. Uw bedrijfsnaam en adresgegevens.
  2. KvK-nummer.
  3. BTW nummer.
  4. Ordernummer.
  5. E-mail waar we contact met u kunnen opnemen.

Heeft u alle bovenstaande gegevens? Stuur het dan naar info@bobbelhome.com en één van onze collega's zal het binnen 24 uur naar u mailen.

 

Ik heb een defect/beschadigd product ontvangen. Waar kan ik het aangeven?

Het kan voorkomen dat er dingen mis kunnen gaan tijdens het transport van uw product. Als dit het geval is, stuur dan aub de volgende informatie naar info@bobbelhome.com en onze collega’s zullen zsm een oplossing geven.

  1. Ordernummer.
  2. Uw naam.
  3. Foto van het beschadigde product met een korte beschrijving.

 

Contact form